Početna / Saveti mladencima

Saveti mladencima

Saveti mladencima

IZBOR PESAMA

Izbor muzike je važan element u pripremi venčanja. Bele pčele će ispuniti vaše muzičke želje, ali vam predlažemo da pre nego što sastavite spisak pesama razmislite i o muzičkim ukusima vaših zvanica. Naše iskustvo pokazuje da su najveselije svadbe one na kojima se odsviralo za svakog ponešto, u odredjenoj meri, koju ćete vi odrediti. Uvek je prijatno videti kada se svi lepo provedu.

  Smatramo da u svakom muzičkom žanru postoje vesele pesme koje biramo za vas. Uvek smo tu da vam pomognemo i sugerišemo u vezi eventualnog sastavljanja spiska pesama koje biste želeli da ne propustimo…

KAKO SE ODLUČITI ZA BEND

  Raspitajte se kod prijatelja, rodbine, kolega, za bend koji želite da angažujete, možda ih je neko negde slušao. Nemojte se oslanjati samo na internet prezentaciju. Često može biti samo dobro osmišljena, stilizovana montaža slike i zvuka, iza koje ne stoji prikazani kvalitet. Zato nadjite vremena da čujete bend „uživo“. Ako se interesujete za nas, mi ćemo vas pozvati da nas čujete na nekoj svadbi, nastupu, dodjite, popijmo piće, bolje ćete nas upoznati. Možda vam se dopadne i vesela i pozitivna atmosfera medju nama koju prenosimo na publiku.

Odaberite muzičare koji vam ulivaju poverenje da će biti baš sve kako ste se i dogovorili. Ne ustručavajte se da pitate bilo šta, jer, što je više razjašnjenih detalja, lakše je poštovati dogovor.

Ako želite da vam neko od gostiju zapeva na svadbi, to može lepo da se organizuje, najavi, otpeva…

Mi garantujemo da ćemo voditi protokol svadbe u sinhronizaciji sa menadžerom (šefom sale), i sa vama, bez nepotrebnih dobacivanja i komentara preko razglasa (čemu su mnogi muzičari skloni).

Nismo pisali o našem kvalitetnom sviranju i pevanju, uvereni smo da to i sami znate da procenite!

Vole Vas “Bele pčele”!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four + nineteen =